loading...
فرافایل22
س بازدید : 51 پنجشنبه 09 دی 1395 نظرات (0)
پروژه کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام

پروژه کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام در 35 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام

پروژه کارافرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام
طرح توجیهی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام
کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام
دانلود پروژه ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام
دانلود کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام
طرح توجیه فنی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام
توجیه اقتصادی ای
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 46 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35

فصل اول: شناخت اولیه و كلی كسب و كار

در مراحل مختلف ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام ساز و كار پیچیده ای بكار نرفته كه شناخت ان مستلزم صرف زمان و انرژی زیادی باشد. نحوه فعالیت و چرخه ی ایجاد درامد در این گونه باشگاهها تا حد زیادی به سالن های ورزشی دیگر شباهت دارد و تفاوت انها در نیاز به تجهیزات بیشتر می باشد. شاید در یك باشگاهی كه هنرهای رزمی تعلیم داده میشود تنها داشتن تجهیزاتی مانند یك كیسه ی مشت زنی و چند عدد میت كافی باشد ولی در یک سالن بدن سازی حد اقل 20 نوع دستگاه مختلف مورد نیاز است که در فصل چهارم به ان اشاره خواهیم . نحوه تعلیم به افراد در سالن های بدن سازی نیز نسبت به ورزش های دیگر متفاوت است. در اینگونه باشگاهها یك مربی كه تخصص و تجربه ی بالایی باشد می بایست برای تنظیم برنامه ی تمرینی به هنر جویان در استخدام مجموعه باشدو تنها دو جلسه حضور مربی در باشگاه در طی هفته كافی میباشد.

مربی دیگری كه تخصص و تجربه ی پایین تری داشته باشد برای تعلیم نحوه ی انجام تمرینات به هنرجویان طبق برنامه اختصاصی هر فرد باید به طور دایم در باشگاه حضور داشته باشد.

مدیران باشگاهها برای جذب بیشتر افراد نیمه اول روز را به تمرین خانمها اختصاص داده و ساعات كار باشگاه را به دو قسمت صبح (خانمها) و بعد ظهر (اقایان ) تقسیم میكنند.به همین دلیل میبایست یك مربی خانم كه در رشته ی ایروبیك دارای تخصص میباشد در باشگاه حضور داشته باشد.                

برای نظافت سالن نیز با یك شركت خدماتی قرار داد میبندیم كه در طول هفته دو جلسه شخصی را كه دارای فیزیك مناسبی باشد برای نظافت در اختیار باشگاه قرار دهند.

مدیریت مجموعه نیز باید به طور تمام وقت در مجموعه حضور داشته و علاوه بر نظارت بر فعالیت ها و عملكرد افراد از متقاضیان ثبت نام بعد از تشریح قوانین و مقررات مجموعه ثبت نام به عمل آورد.

     

                                           

فصل دوم :مطالعه بازار كسب و كار (تقاضا )                         

منطقه تاسیس باشگاه در یك محله ی نسبتا پر جمعیت و دارای جمعیت جوان واقع شده.                     

در این منطقه 7 باشگاه پرورش اندام قرار دارد كه بر حسب تجهیزات بیشتر و با استاندارد بالاتر توانسته اند ورزشكاران بیشتری جذب كنند.                        نگاهی كلی به باشگاهها “ تعداد هنر جویان و درامد متوسط انها خواهیم داشت  .                            

1-باشگاه پرورش اندام ایران:این باشگاه ار لحاظ تجهیزات یكی از بهترین

باشگاههای سطح شهر و حتی در سطح بهترین باشگاههای كشور است .این باشگاه مجهز به استخرو سونا و جكوزی وسالن پرورش اندام كاملا مجهزو سالن بازی های كامپیوتری و رستوران و پاركینگ اختصاصی می باشد. وجود سونا در یك مجموعه باعث جذب بیشتر افرادی می شود كه دارای اضافه وزن می باشند و به خصوص خانم ها كه خواهان كاهش وزن خود هستند .سالن پرورش اندام این مجموعه مجهز به دستگاه های دیجیتالی مدرن می باشد كه كمترباشگاهی در سطح كشور اینگونه تجهیزات مدرنی را در اختیار دارد.

همین باعث می شود كه افراد زیادی و خصوصا ورزشكاران با تجربه به این

باشگاه جذب شوند.                                                                                            وجود سالن بازی های كامپیوتری از این لحاظ دارای اهمییت است كه در فصول سرد سال ورزشكاران بعد از تمرین بدنشان درجه ی حرارت بالایی دارد و باید پس از تمرین و پیش از ترك باشگاه حداقل نیم ساعت را در داخل محوطه ی باشگاه بگذرانند تا دمای بدن به حالت عادی برگردد.وجود رستوران باعث میشود كه ورزشگاران با توجه به این كه قبل و بعد از تمرین به غذاها و نوشیدنی های انرژی زا نیاز دارند” بتوانند با صرف كمترین زمان به این نوع غذاها و نوشیدنی ها دسترسی پیدا كنند.شهریه ی اخذ شده از افراد در این مجموعه متناسب با تجهیزات ان بالا بوده و حدود 250000ریال در ماه میباشد.

دومین باشگاهی كه مورد بررسی قرار گرفت باشگاه اندام پوریای ولی میباشد كه دارای وسایل كاملا استاندارد و همچنین سونای خشك میباشد.فضای سالن این باشگاه نسبتا كوچك میباشد پس نمیتواند افراد زیادی را جذب كند ولی به دلیل مناسب بودن تجهیزات افراد زیادی در این باشگاه عضویت دارند.شهریه ی این باشگاه در صورت استفاده از سونا ماهانه 100000 ریال و در غیر این  صورت 50000ریال می باشد.

باشگاه دیگری كه مورد بررسی قرار گرفت سالن پرورش اندام فاتح می باشد.

این باشگاه تجهیزاتی مانند سونا واستخرو.....را ندارد ولی شاخصه های دیگری داردكه باعث جذب ورزشكارا ن زیادی در مدت كوتاهی كه از افتتاح باشگاه گذشته است شده.وسایل و تجهیزات بدن سازی این باشگاه كاملا استانداردو به تعداد زیاد می باشد و این باعث می شود كه در ساعات پر ازدهام كار باشگاه كه در بین ساعات 5 بعد از ظهر الی 9 شب می باشد ورزشكاران با كمبود وسایل مواجه نشوند و نیازی نباشد برای انجام یك حركت مدت زیادی منتظر بمانند.

سالن بسیار بزرگ شاخصه ی دیگر این مجموعه بوده كه باعث می شود حتی در اوج شلوغی ورزشكاران فضای مناسب برای گرم كردن و حركات كششی قبل از تمرین را داشته باشند. شاخصه ی بسیار مهم این باشگاهاستفاده از مربیان سرشناس در سطح كشور می باشد دو مربی این باشگاه آقایان علی داداشی و روح الله داداشی كه هر دو در مسابقات قوی ترین مردان ایران كسب مدال نموده اند و این قضیه برای كسب اعتبار بسیار مهم است.شهریه ای كه این باشگاه از افراد اخذ می نماید ماهانه 70000ریال می باشد .باشگاههای دیگری كه در این منطقه واقع شده اند به نامهای كورش-هیگر-سلطان و موفق می باشد كه تجهیزات این باشگاه حدودا در یك سطح و نسبتا استاندارد هستند. البته باشگاه سلطان نیز مانند باشگاه فاتح كه قبلا به ان اشاره كردیم از یك مربی نسبتا سر شناس و حرفه ای استفاده می كند .

از قرار گرفتن این تعداد باشگاه در این منطقه و انجام تحقیقات دیگر این نتیجه حاصل شد كه این منطقه منطقه ای بسیار مناسب برای ایجاد یك سالن بدن سازی می باشد البته در صورتی كه تجهیزات این باشگاه مناسب و مربیان در سطح حرفه ای باشند .وجود سونا در این مجموعه نیز باعث جذب بیشتر افرادی می شود كه اضافه وزن دارند و همچنین خانم ها كه خواهان رسیدن به تناسب اندام هستند . به دلیل متقاضیان زیاد این رشته ی ورزشی در این منطقه كسرت باشگاه ها نمی تواند مانع جذب افراد زیاد شود و تنها چیزی كه این امر را محقق می سازد نحوه ی خدمات دهی به هنر جویان و سرشناس بودن مربیان و استاندارد بودن سالن و تجهیزات ورزشی می باشد.

 

فصل سوم:

 

 ملاحظات قانونی و حقوقی و اجتماعی و سیاسی

 حاكم بر كسب و كار

 

قوانین حاكم در یك سالن پرورش اندام به چند دسته تقسیم می شوند :

1-قوانین پوشش افراد :شاید افراد در یك سالن بدن سازی دارای لباس متحدالشكل نباشندولی لباس همه افراد باید مناسب این نوع تمرین یعنی لباسی راحت و مخصوص تحرك بالا باشد . البته شایان ذكر است كه در صورتی كه فردی در سالن با پوششی غیر از لباس ورزشی تمرین كند مدیریت باشگاه با برخورد قانونی بازرسان سازمان تربیت بدنی مواجه خواهد شد .

2-قوانین زمان تمرین:هر ورزشكاردر هفته یك یا دو روز را بایدبه استراحت اختصاص دهد ومنظور از زمان تمرین تعیین روزهای انجام تمرین است ولی ساعات انجام تمرین می تواند متغیر باشد و ورزشكار می توانند هر ساعتی كه جزءساعات كاری باشگاه باشد را برای تمرین انتخاب كند.

دانلود پروژه کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5017
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 85
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 560
  • آی پی دیروز : 91
  • بازدید امروز : 2,028
  • باردید دیروز : 191
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,528
  • بازدید ماه : 14,259
  • بازدید سال : 105,516
  • بازدید کلی : 1,070,749
  • کدهای اختصاصی