loading...
فرافایل22
س بازدید : 168 یکشنبه 21 آذر 1395 نظرات (0)
پروژه کارآفرینی پرورش شترمرغ

پروژه کارآفرینی پرورش شترمرغ در 75 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی پرورش شترمرغ

پروژه کارافرینی پرورش شترمرغ 
طرح توجیهی پرورش شترمرغ 
کارآفرینی پرورش شترمرغ 
دانلود پروژه پرورش شترمرغ 
دانلود کارآفرینی پرورش شترمرغ 
طرح توجیه فنی پرورش شترمرغ 
توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ 
شترمرغ
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 144 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 75

شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز

تاریخچه :

مصریان باستان در  2000سال قبل شتر مرغ را برای کشیدن ارابه تربیت می کردند. آرسینو ملکه مصری بر شتر مرغ زین شده ای سوارمی شده است. گروههای شترمرغ گاهی اوقات در روم برای کشیدن ارابه ها در مسابقات مورد استفاده قرار می گرفتند. ژنرالهای رومی کلاه خودهای رزمی خود را با پرهای شترمرغ، به عنوان نشانه ای از رهبری (فرماندهی) می آراستند. همسران آنها خود را با پرهای شترمرغ به عنوان سلطنتی می آراستند و در کارهای روزمره سوار برشتر مرغ می شدند. پوسته تخم شتر مرغ در غارهای چین کشف شد که متعلق به  2500سال قبل است که توسط انسانها مورد استفاده واقع می شدند. شواهدی بدست آمده که پیشنهاد می کند که بوشمن های اولیه در افریقای جنوبی این پرندگان بزرگ را برای گوشت شکار می کردند. از پوسته های شتر مرغ به عنوان ظروف آب استفاده می کردند از آنها تخت های تزئینی می ساختند. نقاشی های قدیمی شتر مرغ، در معابد مصری کشف شدند بیانگر آن است که آنها تا حدی بوسیله مصریان اهلی شده بودند. شتر مرغ نشانه تِمی ، الهه مصری صداقت و عدالت بوده است. فراعنه و خانواده هایشان جزء طبقات برتری بودند که می توانستند دارای بادبزنهای ساخته شده از پر شتر مرغ باشند. روغن شتر مرغ توسط مصریان و رومیان باستان به عنوان ماده آرایشی و برای ماده ای جهت درمان درد و روماتیسم استفاده می شد. در دهه  1700  ماری آنتوانت پرهای شتر مرغ را به عنوان یک مد دلخواه زنان مجدداً معرفی نمود. آنچه اتفاق افتاد انفجاری در صنعت پر شتر مرغ بود که در طول قرن نوزدهم و نیز در قرن بیستم ادامه یافت. در دوره معاصر شتر مرغ، پس ازآنکه به واسطه شکار برای برداشت پرهای باشکوهش منقرض شده بودند، در اکثر مناطق قلمرو طبیعی است در وضعیت حفاظت شده جنوبی قرارداد. مزارع شترمرغ در حال حاضر به طور گسترده در سراسر دنیا راه اندازی می شوند. تولید پر، گوشت، روغن و تخم برای بازار جهانی آن می کنند.

 

 

 

 

آشنایی با صنعت پرورش شترمرغ

شترمرغ(struthio camelus  ) بزرگترین پرنده زنده است كه متعلق به خانواده ratite  ها به معنای سینه پهنان می باشد. اعضای این خانواده بوسیله عدم قدرت پرواز‍،توانایی دویدن و فقدان جناق در استخوان سینه شان شناخته می شوند. این پرندگان بسیار مقاوم بوده و به آسانی می توانند با شرایط گوناگون اقلیمی سازگار شوند. آنها می توانند در چراگاه های فقیری كه گاو و گوسفند قادر به رشد و زندگی نیستند،زنده بمانند.

 

تاریخچه پرورش شترمرغ

در حدود سال های  1860  تقاضای زیادی برای پر شترمرغ،منجر به اهلی كردن آن در آفریقای جنوبی شد . پس از اختراع دستگاه جوجه كشی مصنوعی ، در سال  1870  این حرفه تبدیل به حرفه ای بسیار سودآور گردید اما از سال  1914  به بعد،تقاضا برای پر كاهش یافت و در اواخر دهه  80،توجه به گوشت و پوست این پرنده باعث رونق مجدد این صنعت شد و تا به امروز این روند ادامه دارد.

 

انواع شترمرغ

شترمرغ آفریقای جنوبی (struthio camelus australis  )-گردن آبی

شتر مرغ آفریقای شمالی (struthio camelus camelus  )-گردن قرمز

شترمرغ آفریقای شرقی (struthio camelus massaicus  )-گردن قرمز

شترمرغ سومالی (struthio camelus molibdophanes  )-گردن آبی

شترمرغ آفریقایی اهلی شده (struthio camelus domesticus  )-گردن سیاه

 

مورد اخیر نوع اهلی شده ای می باشد كه از قرن گذشته در آفریقای جنوبی تولید شده است كه نتیجه تلاقی بین زیرگونه های مختلف با انتخاب بهترین پر،بالاترین باروری و مقاوم ترین در حمل و نقل می باشد.مزایای هر یك از این گونه ها بدین شرح است:

 

گردن آبی:جوجه ها مقاوم تر با درصد قدرت زنده مانی بیشتر اما تولید تخم كمتر

گردن قرمز:قد بلندتر،تولید گوشت بیشتر،بلوغ دیرتر و تولید تخم كمتر

گردن سیاه(شترمرغ اهلی):مطیع تر،تولید تخم بالا اما جوجه ها ضعیف تر،جثه كوچكتر و تولید گوشت كمتر

 

محصولات شترمرغ

گوشت،پوست،پر و روغن

گوشت

گوشت شترمرغ،گوشت قرمز است . طعم، بافت و رنگ گوشت شترمرغ شبیه به گوشت گاو بوده اما میزان چربی،كالری و كلسترول آن كمتر است. به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصر كم نیاز مانند روی و منیزیم را نیز داراست. این گوشت نیاز بدن به ویتامین PP(نیاسین) را تامین كرده و نسبت به سایر گوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین های ، ،B1  و B2  دارد. همچنین میزان گوشت بدست آمده از هر شترمرغ نیز بسیار قابل توجه است. یك شترمرغ  12  ماهه با وزن زنده  100  كیلوگرم، لاشه ای با وزن  60  كیلوگرم تولید خواهد كرد. از این  60  كیلوگرم،21  كیلوگرم گوشت درجه یك (استیك و فیله) و  14  كیلو گرم گوشت درجه دو(گوشت لخم) و مابقی استخوان و چربی خواهد بود.این مقادیر بسته به سن،جنس و روشهای مدیریتی تغییر می كند.

 

 

 

 

 

 

ارزش غذایی گوشت شتر مرغ

مقایسه مواد مغذی ( در  100  گرم گوشت لخم پخته شده)

پر

بهترین محصول شترمرغ،پرآن است.كیفیت پرهای شترمرغ كاملا منحصر به فرد است. حتی پیشرفته ترین فن آوری قادر به تقلید زیبایی،لطافت و مواجی طبیعی پر شترمرغ نیست. همچنین هیچ ابزاری به واسطه خاصیت تولید الكتریسیته ساكن مانند پر شترمرغ،كارایی لازم برای نظافت را ندارد.از پرهای با كیفیت عالی در ساخت لوازم تزیینی،كلاه و لباس استفاده می شود.سایر انواع پرها برای تمیز كردن ماشین آلات و تجهیزات ظریف و گردگیری مورد استفاده قرار می گیرند. بهترین پرها از مناطق خشك تر جهان بدست می آید و با كیفیت ترین آنها، پرهای تولیدی در آفریقای جنوبی است.

 

 

 

سایر محصولات شترمرغ

روغن پوست شترمرغ در محصولات دارویی و آرایشی بكار می رود. این روغن غنی از اسیدهای چرب ضروری ω6و ω9  بوده كه مرطوب كننده و حالت دهنده پوست می باشد.

از تخم های غیر بارور به صورت تزیین شده به عنوان زیر سیگاری،لامپ و یا تزیینات دكوری استفاده می شود.

تحقیقات نشان داده است كه در آینده می توان از تاندون ها و قرنیه چشم شترمرغ برای پیوند زدن به انسان استفاده كرد.

 

مشخصات ظاهری شترمرغ

شترمرغ بزرگترین پرنده زنده است.متوسط ارتفاع آنها  5/2-1/ 2  متر و وزن آنها  160-100  كیلوگرم می باشد. بدن تخم مرغ شكل آنها از پرهای نرم پوشیده شده است. جوجه ها،چه نر و چه ماده،پرهای قهوه ای دارند. به تدریج نر ها كه بالغ می شوند،پرهای بدنشان سیاه و پرهای بالشان ،سفید می شود. پرهای بدن ماده ها،خاكستری-قهوه ای و نوك پرهای بال آنها،قهوه ای یا سیاه می شود. شترمرغ ها گردنی بلند و بسیار انعطاف پذیر دارند كه بوسیله آن قادرند روی زمین بچرند و در عین حال از برگ درختان تغذیه كنند. شترمرغ علاوه بر دید و شنوایی بسیار دقیق،می تواند در هنگام خطر با سرعتی بیش از  40  مایل در ساعت(64  كیلومتر در ساعت) بدود. این پرنده  70-60  سال عمر می كند.

دانلود پروژه کارآفرینی پرورش شترمرغ

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5017
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 111
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 554
  • آی پی دیروز : 91
  • بازدید امروز : 1,894
  • باردید دیروز : 191
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,394
  • بازدید ماه : 14,125
  • بازدید سال : 105,382
  • بازدید کلی : 1,070,615
  • کدهای اختصاصی