loading...
فرافایل22
س بازدید : 83 چهارشنبه 17 آذر 1395 نظرات (0)
پروژه کارآفرینی تولید قطعات پلاستیکی

پروژه کارآفرینی تولید قطعات پلاستیکی در 46 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی تولید قطعات پلاستیکی

پروژه کارافرینی  تولید قطعات پلاستیکی
طرح توجیهی  تولید قطعات پلاستیکی
کارآفرینی  تولید قطعات پلاستیکی
دانلود پروژه  تولید قطعات پلاستیکی
دانلود کارآفرینی تولید قطعات پلاستیکی
طرح توجیه فنی  تولید قطعات پلاستیکی
توجیه اقتصادی  تولید قطعات پلاستیکی
قطعات پلاستیکی
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 629 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46

مقدمه :

از آنجایی که کشور ایران از معادن غنی و وسیعی برخوردار است بهره گیری مؤثر از این ذخایر از منابع مهم تأمین بودجه مالی کشور است و در پروسه فن آوری محصولات معدنی مثل سرب، مس، روی، طلا، سنگ آهن و همچنین در تولید کاشی، سرامیک، چینی و غیره، قطعات مختلف لاستیکی فرسایشی فراوان در بالمین ها و رادمیل ها، حمل مواد پمپ ها و پره های فلوتاسیون بکار گرفته می شود. همچنین در ساخت پمپ ها و پره های فلوتاسیون بکار گرفته می شود. همچنین در ساخت پل ها، ماشین آلات راه سازی، احداث مترو و راه آهن، صنایع خودروسازی، اسکله ها و لنگرها قطعات لاستیکی بسیار زیادی استفاده می شود و بازار انکار ناپذیری وجود دارد.

 

 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید قطعات پلاستیکی

 

محل اجرا :

 

 

 3  مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

 

 4  دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید قطعات پلاستیکی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 25 نفر میباشد .

 

 

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

تاریخچه تولید پلاستیک

پلاستیکها امروزه کاربرد فراوانی در زندگی انسان پیدا کرده‌اند. موارد مصرف این مواد آنقدر گسترده است که بدون آنها زندگی انسان امروزی فلج می‌شود. استفاده گسترده در لوازم خانگی از ساده‌ترین وسیله تا وسایل پیچیده ، استفاده از الیاف مصنوعی بصورت روز افزون در صنایع نساجی و استفاده‌های فراوان دیگر ، نشان از اهمیت این ماده در جهان امروزی دارد. هرچند که این ماده مفید و پر کاربرد ،عوارض زیادی هم در زندگی انسان باقی گذاشته است که آلودگی محیط زیست با زباله‌های پلاستیکیتجزیه‌ناپذیر در طبیعت از این جمله می‌باشد.

پلیمرها ، پایه پلاستیکها می‌باشند. پیش از آنکه انسان بتواند پلیمرهای سنتزی را بسازد، طبیعت پلیمرهایی مانند سلولز را ساخته بود. سلولز ، جزء اصلی لیف چوب و پنبه می‌باشد. از سایر پلیمرهای طبیعی می‌توان پروتئینها ، کائوچو ، قیر ، قطران و رزینهای طبیعی را نام برد.

 

تاریخچه

انسانهای اولیه با استفاده از پلیمرهای طبیعی ابزار زندگی و سلاح می‌ساختند. اما در اواخر قرن نوزدهم بود که انسان توانست با تغییر شکل دادن پلیمر موفق به ساخت پلاستیکها شود. سلولز در حالت طبیعی غیر قابل ذوب و در حلالهای عادی غیر قابل حل می‌باشد. با نیترودار کردن آن ، اولین پلاستیک تجارتی به نام نیترو سلولز پدید آمد که قابل انحلال و شکل‌پذیر می‌باشد.

در سال 1870 ، پلاستیکی به نام سلولوئید وارد بازار شد که از طریق نرم کردن نیتروسلولز با کافور بدست آمده بود. این ماده شفاف ، سفت و قالب‌پذیر در تهیه اشیای مصنوعی مانند برس و شانه ، الیاف ،لاک و  کاربرد دارد.

پلاستیکهایی که کاملا بصورت سنتزی ساخته می‌شوند، در سال 1908 تولید شدند. "دکتر لئوبالکنربا کامل کردن رزین فنلی ، باکلیت را وارد بازار کرداین ماده جهت ساختن دستگاه تلفن و عایقهای الکتریکی و دسته وسایل پخت و پز استفاده می‌شود. با اینکه پلاستیکها به صورت مواد با اهمیت و پر کاربرد در آمدند، اما شیمی آنها تاسال 1920 کاملا درک نشده بود.

 

پلیمر چیست؟

 

پلیمر یا بسپار ، مولکول بسیار بزرگی است که از بهم پیوستن مولکولهای کوچک که مونومر یا تکپار نامیده می‌شوند، بوجود می‌آید. پلیمرها بطور عمده شامل عناصر کربن ، هیدروژن ، گوگرد ، فسفر و هستند و با تغییر اندازه مولکول ویژگیهای پلیمر هم تغییر می‌کند. نقطه ذوب ، استحکام و خصوصیاتفیزیکی دیگر پلیمر ، تابع اندازه و ابعاد مولکول (طول زنجیر) می‌باشد.

تولید پلاستیکها پس از شناخته شدن شیمی پلیمر ، بسرعت گسترش یافت و پلاستیکهای مهم و تجارتی زیادی تولید شدند. از سال 1950 به بعد ، تولید پلاستیکها شتاب روز افزونی گرفت و موادی سخت و مقاوم در برابر گرما با کاربردهای مخصوص ساخته شدند.

 

 

برخی پلاستیکهای مهم و تاریخ تجاری شدن آنها

نام پلاستیک

سال تولید تجاری

سلولوئید

1870

ملامین

1939

پلی ایمیر

1964

باکلیت

1908

پلی اتیلن

1924

پلی سولفون

1965

وینیل استات

1919

پلی استرها

1942

TPX

1965

استات سلولز

1927

سیلیکونها

1943

PBT

1969

اوره‌ها

1928

تفلون

1943

پلی موتیلن

1973

آکریلیها

1931

پلی اوره‌تان

1953

PVCپی وی سی|

1936

پلی پروپیلن

1957

نایلون

1938

پلی کربنات

1959

پلی استیرن

1938

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PVCپلی وینیل کلرید

TPXپلی متیل پنتن

PBTپلی بوتیل ترفئالات پلی استر

اولین قدم در مورد صنعت پلاستیک ، توسط فردی به نام وایسا هیکات انجام گرفت که تلاش می‌کرد ماده‌ای بجای عاج فیل تهیه کند. چون عاج فیل بعنوان ماده‌ای سخت ، گرانقیمت و همینطور کمیاب کاربردهای فراوانی داشت. وی توانست نیترات سلولز را (که به غلط نیتروسلولز گفته می‌شود) ازسلولز تهیه کندپس نیترات سلولز اولین پلاستیک با منشا طبیعی است.

 

ویژگیهای مواد پلاستیکی

یک ویژگی مهم مواد پلاستیکی در صنعت ، فرآیند پذیر بودن یا Processible بودن آن است. اگر ماده‌ای قابل ذوب یا قابل حل باشد، در صنعت قابل استفاده است و گرنه نمی‌توان از آن استفاده صنعتی کرد. چون نمی‌توانیم آن را برای تهیه مواد بکار ببریم.

 

ویژگی سلولز و نیترات سلولز

سلولز نه قابل حل و نه قابل ذوب است و قبل از ذوب تجزیه می‌شود. پس فرآیند پذیر نیست. اما نیترات سلولز هم قابل حل و هم قابل ذوب است. یعنی وایسا هیکات ، سلولز فرآیند ناپذیر را به نیترات سلولز فرآیند پذیر تبدیل کرد.

ویژگی استات سلولز

نیترات سلولز ایراداتی دارد. از این رو تلاش برای جایگزین کردن یک پلاستیک دیگر به جای آن آغاز شد. در سال 1908 مایلز استات را تهیه کرد که هم مزیت نیتروسلولز را دارد و هم کارکردن با آن آسانتر است و خطرات کمتری دارد.

 

اولین پلاستیک سنتزی

اولین پلاستیک سنتزی ، رزین فنل- فرمالدئید بود که در تلاش برای ساخت مواد پلیمری کاملا سنتزی ، در سال 1907 لئو بلکند موفق شد از متراکم کردن فنل با فرمالدئید ، رزین فنل فرمالدئید را که بعدها تحت عنوان بالکیت (بعنوان محصول نهایی) نامیده شد، تولید کند. این رزین هم در محیطهای اسیدی و هم قلیایی قابل تهیه است.

دانلود پروژه کارآفرینی تولید قطعات پلاستیکی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5017
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 588
  • آی پی دیروز : 513
  • بازدید امروز : 2,022
  • باردید دیروز : 882
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,022
  • بازدید ماه : 8,580
  • بازدید سال : 99,837
  • بازدید کلی : 1,065,070
  • کدهای اختصاصی